Esetképeink


27 fog láthatatlan esztétikus tömése:

A fogrestauráció a fog természetes anatómiáját és színvilágát követi. Azonban ahhoz, hogy az ígéret valóság legyen: miszerint a tömések láthatatlanok, szabad szemmel valódi zománc azonosnak kell lenniük, hogy élethű fogaknak tűnjenek. A restauráció abban különbözik fogorvosok által szintén magas minőségben készített esztétikus fogtömésektől, hogy az előbbi megformázásakor szinte nagyító alatt végzik munkájukat, így a fog főbarázdái mellett a mellékbarázdák kidolgozására is lehetőségük van.

27 tomes1 27 tomes2


46 fog láthatatlan esztétikus tömése:

46 tomes1 46 tomes2


37 fog láthatatlan esztétikus tömése:

37 tomes1 37 tomes2
37 tomes3 37 tomes4

46 fog pótlása implantátumra készített cirkónium koronával:

Fogbeültetéssel lehet pillanatnyilag megközelíteni a jelenlegi fogpótló technológiák közül legjobban az eredeti állapotot. A fogimplantátum mint foggyökér funkcionál (speciális csavar), amire korona készül. A cirkónium korona előnye, hogy a természetes fogszínt ezzel a koronával tudjuk a legjobban megközelíteni.

46 fog implantatum1 46 fog implantatum2
46 fog implantatum3  

Alsó fogatlan száj implantátumokkal előkészítve, 14 tagú cirkónium hídpótlásához:

A fogbeültetés segítségével akár teljesen fogatlan száj esetén is lehet fix fogpótlást készíteni. Ebben az esetben a páciens visszakpja a teljes rágás lehetőségét, mindenféle megkötés nélkül. Ilyen technológiák még, a nálunk is elérhető ALL ON 4 és ALL ON SIX.

fogatlanszaj fogatlanszaj2


All on 4 technika:

Kevés meglévő csont esetén is kéeszíthető teljesen fix pótlás csonpótlás nélkül is az All on four technikával.

allon4felso2 allon4felso1

Prémium kategóriás alsó-felső kivehető protézisek, egyénre karakterizált fogakkal:

A protézis megoldások csúcsa! Ez az egyetlen típus, aminél garantálni tudjuk, hogy az elkészített pótlás nem fog csúszkálni a szájában. Továbbá a protéziseknél sok gondot okozó fogkő lerakódás is a protézis anyagának köszönhetően rendkívül könnyen eltávolítható a pótlásról.
 
protezis1 protezis2
protezis3 protezis4


Héjkerámia koronák és ZOOM2 gépi fogfehérítés kezelés:

A héjkerámia koronákkal a front fogak közti nagy réseket lehet esztétikusan eltűntetni. A fogfehérítéssel rendelőnkben 1 óra alatt a fogak akár 6-8 árnyalatot is fehéredhetnek.

ZOOM1 ZOOM2


Fémkerámia híd:

femkeramiahid

e-mai:


telefon / fax:

+ 36 1 3 377-226
+ 36 30 9 412-359

bejelentkezési telefonon:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00