3D (dimenziós) tervezett fogbeültetés (implantáció) vágás és fájdalom nélkül

compnav2A pontos térbeli adatokkal működő navigáció figyelembe veszi az egyéni anatómiai adottságokat és a meglévő csontállományt tized milliméternyi pontossággal. Az implantátumok legoptimálisabb helyzete így pontosan megtervezhető. Ezen adatok alapján készül el 3 dimenziós nyomtatással az a sablon, melyet a szájba helyezve az implantátumok az előre megtervezett helyekre kerülhetnek. Az esetek 90 %-ban nincs szükség csontpótlásra, hosszadalmas várakozásra – a gyógyulás miatt – akár a műtét napján is kaphat fix fogakat. A pontos és precíz számítógépes tervezésnek köszönhetően, akár egy napig sem marad fogatlan.

3D tervezéssel elkerülhető a fogbeültetés műtétekor szükségessé váló ínymetszés és a műtéti terület felnyitása (a csont szabaddá tétele), ezért metszés nélkül elvégezhető az implantátum beültetése. A műtét után elmaradnak a jól ismert szövődmények: fájdalom, duzzanat, véraláfutások, valamint a varrat eltávolítás kellemetlenségei (mivel varratokat sem kell behelyezni).


Rövidül a beavatkozási idő!

A gyógyulás sokkal gyorsabb és fájdalom mentesebb!


Fogbeültetés, fog implantáció Budapesten

A fogbeültetés pillanatnyilag a legkorszerűbb fogpótlási eljárás, amennyiben szeretné újból megtapasztalni a rágás élményét mindenféle megkötés nélkül fogászati klinikánkon szívesen állunk rendelkezésére. Fogbeültetés Budapesten a belvárosban akár foghúzás után egy ülésben, egyetlen érzéstelenítéssel, 3D (dimenziós) tervezett fogbeültetés (implantáció) vágás és fájdalom nélkül.

Fogászati klinikánk a legmodernebb technikákkal van felszerelve, hogy a legbonyolultabb problémákat is meg tudjuk oldani. Folyamatosan képezzük magunkat a fogászat minden ágában, hogy a legfrissebb technikákat és anyagokat tudjuk alkalmazni az Ön kezelése alatt.

Fogpótlásaink Budapesten a legjobb referenciákkal rendelkező fogtechnikákban készülnek. Fogbeültetéskor csak kiváló minőségű implantátumokat, világhírű implantátum gyártóktól használunk, amelyekre akár élettartam garanciát is biztosítanak a gyártók az Ön részére.

e-mai:


telefon / fax:

+ 36 1 3 377-226
+ 36 30 9 412-359

bejelentkezési telefonon:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00