Master of Oral Medicine in Implantology (MOM Implantology) (Münster)
Master of Science in Implantology and Dental Surgery (M.Sc.) (Münster)

3D (dimenziós) tervezett fogbeültetés (implantáció) vágás és fájdalom nélkül

compnav2A pontos térbeli adatokkal működő navigáció figyelembe veszi az egyéni anatómiai adottságokat és a meglévő csontállományt tized milliméternyi pontossággal. Az implantátumok legoptimálisabb helyzete így pontosan megtervezhető. Ezen adatok alapján készül el 3 dimenziós nyomtatással az a sablon, melyet a szájba helyezve az implantátumok az előre megtervezett helyekre kerülhetnek. Az esetek 90 %-ban nincs szükség csontpótlásra, hosszadalmas várakozásra – a gyógyulás miatt – akár a műtét napján is kaphat fix fogakat. A pontos és precíz számítógépes tervezésnek köszönhetően, akár egy napig sem marad fogatlan.

3D tervezéssel elkerülhető a fogbeültetés műtétekor szükségessé váló ínymetszés és a műtéti terület felnyitása (a csont szabaddá tétele), ezért metszés nélkül elvégezhető az implantátum beültetése. A műtét után elmaradnak a jól ismert szövődmények: fájdalom, duzzanat, véraláfutások, valamint a varrat eltávolítás kellemetlenségei (mivel varratokat sem kell behelyezni).


Rövidül a beavatkozási idő!

A gyógyulás sokkal gyorsabb és fájdalom mentesebb!


Fogbeültetés, fog implantáció Budapesten

A fogbeültetés pillanatnyilag a legkorszerűbb fogpótlási eljárás, amennyiben szeretné újból megtapasztalni a rágás élményét mindenféle megkötés nélkül fogászati klinikánkon szívesen állunk rendelkezésére. Fogbeültetés Budapesten a belvárosban akár foghúzás után egy ülésben, egyetlen érzéstelenítéssel, 3D (dimenziós) tervezett fogbeültetés (implantáció) vágás és fájdalom nélkül.

Fogászati klinikánk a legmodernebb technikákkal van felszerelve, hogy a legbonyolultabb problémákat is meg tudjuk oldani. Folyamatosan képezzük magunkat a fogászat minden ágában, hogy a legfrissebb technikákat és anyagokat tudjuk alkalmazni az Ön kezelése alatt.

Fogpótlásaink Budapesten a legjobb referenciákkal rendelkező fogtechnikákban készülnek. Fogbeültetéskor csak kiváló minőségű implantátumokat, világhírű implantátum gyártóktól használunk, amelyekre akár élettartam garanciát is biztosítanak a gyártók az Ön részére.

e-mai:


telefon / fax:

+ 36 1 3 377-226
+ 36 30 9 412-359

bejelentkezési telefonon:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00