Fogfehérítés


arcujA professionális fogfehérítés hatalmas sikerének magyarázata abban rejlik, hogy a világosabb fogak fiatalosabb, egészségesebb, ápoltabb megjelenést biztosítanak. Kimagasló esztétikai élményt nyújtanak, a kezelés fájdalommentes és a legkevesebb beavatkozással jár. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a szakmai szabályok betartása mellett nincs káros mellékhatása.

A fogazat állapota nem csak a személyiséget tükrözi, de arra vissza is hat. Ebből a szempontból az esztétikus fogazat és a sugárzó mosolyösszefügg egymással. Az elszineződött fogazat tönkreteszi az emberek mosolyát, csökkentve ezzel önbizalmukat. Napjainkban egyre nő azoknak a pácienseknek a száma, akik szeretnének szép fogakat, de nem pótlások árán. A páciensek számára számos esetben a fogfehérítés a legkíméletesebb és egyben a legelőnyösebb beavatkozás.


Kiknek ajánljuk a fogfehérítés kezelét?

Azoknak, akik a legfehérebb fogakat szeretnék a legrövidebb idő alatt.

Kinél végezhető el a fogfehérítés?

Szinte bárkin lehet alkalmazni, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott (terhes és szoptató anyáknál), 16 éves kor alatt, szuvas-gyulladt fogak esetén, ezért minden kezelés elött fogászati vizsgálat szükséges.

Esztétikai fogászati rendelőnket nap mint nap keresik fel olyan páciensek, akik elégedetlenek fogaik színével: hófehér fogakat szeretnének, egy temészetesen szép, vonzó mosolyt.

Rendelőnkben többféle fogfehérítő rendszert használunk. Mielőtt ezekre rátérnénk, előtte érdemes elolvasni.

Mitől színeződnek el a fogak?


feher1Fiatalkorban a legtöbb embernek fehérek a fogai, de az évek során az elfogyasztott ételek, italok hatására, ilyenek a kávé, vörösbor, kóla, valamint a káros szenvedélyek, dohányzáshatására fogak elszíneződnek. A fehérítések során lehetőség van ezen elszíneződések megszüntetésére.


A fogállomány mélyebb vagy teljes elszíneződéséért a fogak fejlődése során bekövetkező különböző hatások (gyógyszerek szedése, pl. Tetracyclin, sérülések, ütések) vagy öröklött tényezők okolhatóak. A gyökérkezelt fogak színe is idővel szürkésbarnássá válhat, megbontva ezzel a fogsor színének harmóniáját.

feher2Mivel az ok sokrétű, a megoldások tárháza is igen bő. A felszíni elszíneződés esetében a professzionális fogtisztítás jelentheti az első lépést, melynek keretében eltávolítjuk a lepedéket, a fogköveket, majd egy intraorális homokfúvó készülék segítségével tökéletesen tisztára és simára polírozzuk a fogfelszíneket.


Rendelőnkben a következő fogfehérítési módszerek közül választhat:

Gyönyörű mosoly egy hét alatt? (Otthoni fogfehérítés)  55.000 Ft-ért


feher3Először lenyomatot veszünk az alsó és felső fogakról, melynek alapján a fogtechnikai laboratóriumban elkészítik a Ön fogaira pontosan illeszkedő fogfehérítő síneket. A sínek belsejébe Önnek kell betöltened a fogfehérítő zselét, majd a síneket éjszakára a fogívekre kell felhelyezni és reggelre világosabb fogakkal fog ébredni! Ha Önnek kényelmesebb, hordhatja nappal is a sínt akár TV-zés, tanulás vagy kikapcsolódás közben.

Már az első napokban is szemmel láthatóan világosodnak a fogak, azonban az átlagos fehérítési idő 10-15 nap! A zselé koncentrációja általában 10%-os, de lehet akár 16-22%-os zselét is használni. Ezalatt a fogak akár 4-6 árnyalatot is fehéredhetnek. A fogak színe és reakciója a fehérítésre egyénenként változó, ezért a kezelés időtartama az átlagosnál lehet több, de kevesebb is. A sínes fogfehérítéshez az amerikai Nite White ACP-t használjuk, mely a legnagyobb amerikai fogfehérítő termékeket gyártó Discus Dental terméke.


Hollywoodi mosoly 60 perc alatt. 85.000 Ft-ért

 zoomhead


Az Amerikai Zoom Professzionális Rendelői Fogfehérítő eljárás teljesen biztonságos és fájdalommentes. A kezelés időigénye körülbelül 30 perc, súlyosan elszíneződött fogak esetében azonban előfordulhat, hogy további kezelésekre is szükség van.

Először a fogaira helyezzük a Zoom fogfehérítő gélt, majd ezután fogait 15 percen keresztül megvilágítjuk egy speciális, úgynevezett plazmaívlámpával, majd a gél eltávolítása után megismételjük az eljárást. Amennyiben erre szükség van, még további 15 perc kezelést végzünk.

A fogpótlások is fehérednek?

A mesterséges fogművek (tömések, inlayek, héjak, koronák) nem fehéríthetők. Viszont a kívánt fogszín elérése után lehetőség van a fogművek későbbi cseréjére, így egységes fogszín alakítható ki a fogsoron belül, ami szép és harmonikus mosolyt eredményez.

Milyen hosszan tart az elért eredmény?

Az eredmény tartóssága nagymértékben függ az életmódtól! A kezelést követő6-7 napban semmilyen színezőanyagot tartalmazó termék(kávé, tea, kóla, vörösbor) fogyasztása nem ajánlott, különben az eljárás hatékonysága nem garantálható! Abban az esetben, ha naponta többször fogyaszt kávét vagy teát, ajánlott évente 1-2-szer színfenntartó kezelést alkalmazni (éjszakai sínnel), melyeknek időtartama csupán egy-két nap.
Amennyiben jó a szájhigiéné és kerüli az elszíneződést kiváltó hatásokat, úgy a fogfehérítés szép és tartós eredményt nyújt, melynek hatása években mérhető.

Célunk, hogy elégedett legyen ragyogóan fehér fogaival így magabiztosabbnak, és sikeresebbnek érezheti magát. Mi egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítő eljárást kínálunk, amit már megtapasztalt több tízezer páciens szerte a világon. Élvezze Ön is a nagyszerű mosoly hatalmát.

elotteutana

 

Gyökérkezelt fogak belső fogfehérítése

Lehetőség van az elszíneződött, beszürkült gyökérkezelt fogak belső kifehérítésére is, SupremeEndo géllel. Ilyen esetben a gyökértömés egy részét kivesszük és az endo fehérítő gélt helyezünk a fogba, majd a fogat ideiglenesen lezárjuk. Az eredmény már pár óra múlva is látható, de 2-3 nap múlva lesz igazán szembetűnő. Igény esetén a belső fehérítés megismételhető és szükség esetén kiegészíthető külső fogfehérítéssel

whitening
 

e-mai:


telefon / fax:

+ 36 1 3 377-226
+ 36 30 9 412-359

bejelentkezési telefonon:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00