12.jpgHelyreállító fogászati kezelések


A fogászat, a számítástechnika mellett az egyik legdinamikusabban fejlődő tudományág. Ennek köszönhetően mára már a hosszútávú tartósság igényével készülő, legmesszebbmenőkig esztétikus fogkorona helyreállításra, illetve foghiány pótlásra nyílik lehetőség.

 

Mi az esztétikai fogászat?

Az esztétikai fogászat nem különálló ága a fogászatnak, hanem egy más fajta megközelítése a beavatkozásoknak. Ennek során a fogorvos a természeteshez nagyban hasonlatos restaurációkat (helyreállításokat) végez, ügyelve az ép fogazatra jellemző anatómiai struktúrák (fogformák, rágófelszín) és harmonikus fogszín visszaállítására. Ez a fogorvos részéről sokkal több időráfordítást, speciális technikák és a legjobb minőségű fogászati anyagok alkalmazását követeli meg.


Mi a kozmetikai fogászat?

A kozmetikai fogászat tulajdonképpen az esztétikai fogászat továbbfejlesztett változata, amikor a fogorvos már nem csak a természetes fogazathoz illeszkedő restaurációkat végez, hanem páciense igényeinek megfelelően igyekszik az ideális, hibátlan mosoly helyreállítására, megteremtésére. Ez sokszor több, tervezett lépésekből álló kezelési sorozat. Célja: a páciens fogazatának legesztétikusabb helyreállítása - legtöbbször az életkorból adódó jellegzetességek (szín, hossz, rétegződés) eltüntetésével - és ezáltal sokszor önbizalmának, társadalmi pozíciójának megerősítése is.

e-mai:


telefon / fax:

+ 36 1 3 377-226
+ 36 30 9 412-359

bejelentkezési telefonon:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00